Spirea Plantagen. Kukat tulevat saman vuoden versoihin. Har det en gång planterats en plymspirea så står den kvar, för få perenner kan mäta sig vad det gäller livslängd, livskraft och tålighet, och…

Praktspirea 'Genpei' Höjd 40 cm Rosa Plantagen
Praktspirea 'Genpei' Höjd 40 cm Rosa Plantagen from www.plantagen.se

Valg, dyrkningstip og multiplikation buske eller buske med løv og meget dekorative blomster, spireas er flere: Den trivs utmärkt i sol, något som ger den en vacker färg, men den trivs också i skuggiga partier. Sopii erinomaisesti matalaksi pensasaidaksi, ryhmiin ja rinteisiin.

I 2012 Åbnede Det Største Plantoramacenter I Hillerød Og Gjorde På Den Måde Plantorama Landsdækkende Med Seks Butikker I Jylland, Én På Fyn Og Nu Også Én På Sjælland.

Viihtyy läpäisevässä ja ilmavassa kasvualustassa. Välkommen till nordens härligaste växthus. Smällspirea passar i många olika former av samplanteringar eller som en vacker och stryktålig häck och avskiljare.

Kestää Hyvin Kuivuutta Ja Menestyy Auringossa Tai Puolivarjossa.

På plantagen finns allt som behövs för ett växande liv. Sirokasvuinen, oksat hentoja, kauniisti kaartuvia. Eftersom den inte behöver beskäras regelbundet är den också väldigt lättskött.

Sorten Passar Som Friväxande Häck:

Norsk brudspirea är en tålig buske som blomma. Den blev, efter initiativ af lærer holmgaard og i samarbejde med hedeselskabet og dalgas, plantet på det uproduktive hedeareal i 1881. Låg och söt buske med kuddformigt växtsätt.

Resists Sun And Wind Burn.

Sen valkoiset kukat kasvavat pienissä ryhmissä. Den største plantorama med masser af blomster. Vaatimaton, kaarevaoksainen pensas on pystykasvuinen ja tiheä.

De Vigtigste Egenskaber Og Beskrivelse Af Den Japanske Crisp Spirea Er Præsenteret I Tabellen.

Pääset kirjautumaan omalle sivulle, missä voit seurata ostoksiasi ja pisteitäsi. Det ottende center var med til at sikre, at danskere i hele landet kunne få adgang til det store udvalg indenfor have. Både brudspirea, girlandspirea och norsk spirea blir mellan 1,5 och 2 meter höga och passar perfekt som inramning till en villaträdgård.

By

Leave a Reply